Suche

Login

Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.

Fair Underlay wordt toegevoegd aan EPLF als nieuw geassocieerd lid

Brussel, 12 mei 2020 – EPLF, de vereniging van Europese producenten van laminaatvloeren, heeft het genoegen te kunnen aankondigen dat ze onlangs Fair Underlay heeft verwelkomd als een nieuw geassocieerd lid.

Max von Tippelskirch (Swiss Krono Group), president van EPLF, verwelkomde Fair Underlay bij de vereniging. Hij benadrukte dat “het verwelkomen van nieuwe leden van de toeleveringsketen bij de vereniging aantoont welke belangrijke rol zij spelen: namelijk door fabrikanten van laminaatvloeren in staat te stellen hun klanten hoogwaardige producten te leveren”.

“Wij van Fair Packaging zijn erg enthousiast dat Fair Underlay een geassocieerd EPLF-lid is geworden en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met alle leden van de vereniging”, aldus Mateusz Pretki, Chief Executive Officer bij Fair Packaging.

Fair Underlay werd opgericht in 2011 en is onderdeel van Fair Packaging. Het is de toonaangevende Europese fabrikant van professionele natuurrubberen ondervloeren. De productie-installatie en het logistieke centrum bevinden zich in West-Polen (regio Posnan). Deze produceren elk jaar 25 miljoen vierkante meter hoogwaardige ondervloeren, waarbij de focus ligt op prestaties en parameters die voldoen aan de strengste eisen van Europese vloerfabrikanten. Door onderzoek te verrichten naar markttrends en de behoeften van de klant, is het bedrijf in staat een uniek productaanbod te ontwikkelen.

Met deze nieuwe toevoeging aan de vereniging, bestaat de EPLP inmiddels uit 16 gewone leden, 24 geassocieerde leden en 10 ondersteunende leden.

 

Kontakt Presse

EPLF®
Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.
Anne-Claude Martin
Pressereferentin
pressateplf [dot] com
Rue Defacqz 52
1050 Ixelles
Tel. +32.(0)2.536.86.74
 

Mehr erfahren
Nach Oben