Suche

Login

Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.

EPLF breidt zijn lidmaatschap uit met Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO

Brussel, 10 juli 2020 – EPLF, de vereniging van Europese producenten van laminaatvloeren, verwelkomde onlangs Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO , als nieuw ondersteunend lid van de vereniging.

“Als voorzitter van EPLF ben ik blij Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO als nieuw lid te mogen verwelkomen. Producttests vormen een kerngebied voor de lamineerindustrie, aangezien deze erop gericht zijn klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden en deze zorgen voor een geringere milieubelasting.” Aldus Max von Tippelskirch (Swiss Krono Group).

“Wij van Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO, zijn erg blij dat we als ondersteunend lid deel mogen gaan uitmaken van EPLF. Onze samenwerking met de vereniging zal zeker leiden tot geweldige projecten die zowel de organisatie als haar leden ten goede zullen komen”, verklaart Marc Lor, Managing Director van Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO.

Het Belgische bedrijf Servaco Product Testing - Joint Venture with VITO werd in maart 2019 gelanceerd. Het bedrijf verleent laboratorium- en adviesdiensten binnen de markt van productemissietests en prestatiestests voor het reduceren van vluchtige organische stoffen. De productemissietests analyseren de impact van allerlei bouwproducten en consumentenmaterialen op de kwaliteit van de binnenlucht.

Met deze nieuwe toevoeging aan de vereniging, bestaat de EPLF inmiddels uit 16 gewone leden, 24 geassocieerde leden en 11 ondersteunende leden.

Kontakt Presse

EPLF®
Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.
Anne-Claude Martin
Pressereferentin
pressateplf [dot] com
Rue Defacqz 52
1050 Ixelles
Tel. +32.(0)2.536.86.74
 

Mehr erfahren
Nach Oben