Suche

Login

Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.

EPLF breidt zijn lidmaatschap uit met Agfa

Brussel, 29 september 2020 - EPLF, de vereniging van Europese producenten van laminaatvloeren, heeft onlangs Agfa verwelkomd als nieuw geassocieerd lid van de vereniging.

“We zijn erg trots Agfa te verwelkomen als nieuw geassocieerd lid van de EPLF. Samenwerking vormt de kern van onze activiteiten als vereniging, en in het licht daarvan zijn we verheugd Agfa te mogen verwelkomen en gebruik te mogen maken van hun ervaring op het gebied van printtechnologieën voor laminaatvloeren. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Agfa,” aldus EPLF-voorzitter Max von Tippelskirch (Swiss Krono Group).

“Als bedrijf met een lange traditie binnen de grafische industrie zijn we verheugd om lid te worden van de EPLF en onze expertise op het gebied van printoplossingen voor laminaattoepassingen te delen met een breder netwerk van vloerdeskundigen,” aldus Marc Graindourze, Business Manager Industrial Inks bij Agfa.

Agfa, een in België gevestigd bedrijf, werd meer dan 150 jaar geleden opgericht. Het ontwikkelt, produceert en distribueert een breed scala aan beeldvormingssystemen voor de grafische industrie, de gezondheidszorg en voor specifieke industriële toepassingen. Het bedrijf produceert onder meer printoplossingen voor laminaten, door inkjetinkten op waterbasis te gebruiken voor het printen op decorpapier voor laminaattoepassingen. In samenwerking met Unilin Division Technologies, een lid van EPLF, is de inktformule aangepast aan bestaande processtappen voor impregneren en lamineren. Vandaag de dag zijn de inkjetinkten op waterbasis van Agfa volledig goedgekeurd voor deze specifieke toepassing en kunnen ze samen met hoogproductieve inkjetprintsystemen worden gebruikt.

Met deze nieuwe toevoeging aan de vereniging, bestaat de EPLF inmiddels uit 16 gewone leden, 25 geassocieerde leden en 11 ondersteunende leden.

Kontakt Presse

EPLF®
Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.
Anne-Claude Martin
Pressereferentin
pressateplf [dot] com
Rue Defacqz 52
1050 Ixelles
Tel. +32.(0)2.536.86.74
 

Mehr erfahren
Nach Oben