Suche

Login

Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.

EPLF-leden herkiezen hun Raad van Bestuur voor een nieuwe termijn van twee jaar

Brussel, 9 juli 2021 – Tijdens de Algemene Vergadering van dit jaar hebben de leden van de European Producers of Laminate Flooring Association (EPLF), Max von Tippelskirch (Swiss Krono), Ruben Desmet (Unilin) en Eberhard Herrmann (Classen) herkozen om voor een volgende termijn van twee jaar leiding te geven aan de Raad van Bestuur. Ook Georg Kruse uit Windmöller is herbenoemd als auditor.

“Ik wil alle EPLF-leden bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in het leiderschap van onze vereniging. We kijken ernaar uit om onze werkzaamheden op kernterreinen voor de EPLF voort te zetten. Een daarvan is zeker de verduurzaming van onze sector. We zijn in het bijzonder verheugd om de EPLF te ondersteunen bij hun betrokkenheid bij het CISUFLO-project, zodat de circulariteit van vloerproducten verder kan worden verbeterd,“ aldus Max von Tippelskirch (Swiss Krono), voorzitter van de EPLF.

Ruben Desmet (Unilin) verklaarde: “Ik denk dat ik namens alle bestuursleden spreek, wanneer ik zeg dat we verheugd zijn om nog twee jaar aan de doelstellingen van de EPLF te werken. We zijn trots op ons sterke ledenbestand bij EPLF en we streven ernaar om nog meer leden aan te moedigen lid te worden van onze vereniging. Ik kijk uit naar een nieuwe periode van geweldige samenwerking met huidige en nieuwe leden over onderwerpen van gezamenlijk belang.”

Eberhard Herrmann (Classen) bedankte ook alle leden voor het hernieuwde vertrouwen en voegde hieraan toe: “De raad van bestuur zet zich in om toonaangevend te blijven op gebieden die cruciaal zijn voor onze sector, zoals duurzaamheid en innovatie, en is pleitbezorger voor de hoge kwaliteit en duurzaamheid van laminaatvloerproducten.”      

De Raad van Bestuur wordt gekozen door de Algemene Vergadering van de EPLF, het hoogste besluitvormende orgaan van de vereniging. Alle gewone leden brengen een stem uit tijdens de vergadering die eenmaal per jaar plaatsvindt.

Kontakt Presse

EPLF®
Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.
Anne-Claude Martin
Pressereferentin
pressateplf [dot] com
Rue Defacqz 52
1050 Ixelles
Tel. +32.(0)2.536.86.74
 

Nach Oben