Suche

Login

Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.

Impress Surfaces sluit zich aan bij de EPLF als geassocieerd lid

Brussel, 23 juli 2021 – EPLF, de Europese producenten van laminaatvloeren, is verheugd aan te kondigen dat Impress Surfaces zich in 2021 als eerste nieuwe lid bij de vereniging heeft aangesloten.

Max von Tippelskirch (Swiss Krono), voorzitter van de EPLF, verklaarde: “We verwelkomen Impress Surfaces als de nieuwste aanwinst van de vereniging! Impress loopt als specialist voor decoratieve oppervlakken voorop bij het spotten van trends voor de vloerenindustrie; wij van de EPLF zijn verheugd om van hun inzichten te leren.”

“In overeenstemming met onze passie om te innoveren en onze ambitie om onze organisatie optimaal af te stemmen op de behoeften van onze klanten, kijken we uit naar een vruchtbare uitwisseling met andere leden van de EPLF, zodat we continu van elkaar kunnen leren,” verklaarde Sascha Kostros, hoofd Decor Management van Impress Surfaces.

Impress is een wereldwijde groep van bedrijven die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van trendy decoratieve oppervlakken voor de op hout gebaseerde paneel-, meubel- en vloerenindustrie en voor modern interieurdesign. Zij zijn een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de sector en leveren aan hun klanten via zeven internationale locaties. De decors voor het design van morgen worden direct in huis gecreëerd en zijn gebaseerd op trends die voortdurend op mondiaal niveau gesignaleerd worden door goed geïnformeerde, interne scouts. Het productportfolio van de totaalaanbieder omvat decorpapier, afwerkfolies, geïmpregneerd papier, additieven en decordrukinkten.

Met deze nieuwe toevoeging aan de vereniging, bestaat de EPLF inmiddels uit 16 gewone leden, 22 geassocieerde leden en 11 ondersteunende leden.

Kontakt Presse

EPLF®
Verband der Europäischen Laminatbodenhersteller e.V.
Anne-Claude Martin
Pressereferentin
pressateplf [dot] com
Rue Defacqz 52
1050 Ixelles
Tel. +32.(0)2.536.86.74
 

Nach Oben